Lees hier meer over de activiteiten van vredesvrouwen wereldwijd in het Engels en Arabisch.

NEW!Vrouwen voor Vrede opened a page of their website especially for women activists in the Arab world
It is in Arab and English.

de arabische site                             En hier naar de engelse

De Franciscaanse Vredeswacht organiseert - samen met anderen, zoals Stop Wapenhandel,- op 16, 17 en 18 mei 2017 een vredesmanifestatie bij de ITEC militaire beurs die plaats vindt in het Ahoy complex in Rotterdam. De manifestatie heeft tot doel om - net als wat eerder gebeurde in Amsterdam en Keulen - de wapenbeurs te verbannen uit Rotterdam. Op een vreedzame wijze wil de Franciscaanse Vredeswacht - samen met anderen - door te waken, informatie te geven en in gesprek te gaan, voorkomen dat de miljarden handel in geweld stilzwijgend wordt goedgekeurd in Rotterdam.

Het is zover, na 37 jaren is de vereniging Vrouwen Voor Vrede landelijk
gestopt en gaat verder zoals ze begonnen is: met plaatselijke vrouwenvredes-groepen, die zelfstandig werken, vaak in directe samenwerking met andere plaatselijke (vredes) groepen. Want, wij vrouwen voor vredegaan natuurlijk dóór met het verspreiden van de vredesboodschap.
Vrouwen voor Vrede landelijk is nu samengegaan met de Vereniging Vrouwen en Duurzame Vrede, een platform van vrouwen-vredesgroeperingen.

op de laatste landelijke dag werd een diapresentatie
gegeven van bijzondere dagen van Vrouwen voor Vrede

Vrouwen voor Vrede,
een klein overzichtsflimpje https://youtube/WFrqCmGhfMs

 

 

 

 


Vrouwen voor Vrede staat nu ook op facebook en twitter. Voor hen die hier nog geen ervaring mee hebben is onderstaande link handig

Voor facebook gebruikers